Dobrodošli

V podjetju Spirit Star opravljamo različna kadrovska izobraževanja, ki so odvisna od velikosti organizacije za katero delamo, usmerjenosti le-te, njihovega poslanstva in vizije.

Največje rezultate smo do sedaj dosegli s izobraževanji na temo komunikacije na delovnem mestu (tako medsebojne, kot s strankami) in vodenja (management teamov in leadership). Vedno in za vse pa so aktualne teme Obvladovanja konfliktov in stresa na delovnem mestu.

 

spirit star

Izvajamo tudi različne izobraževalne dogodke za podjetja, tako organizacijsko kot vsebinsko, kot izobraževalno-družabne dogodke za vaše partnerje, stranke, sodelavce… za več informacij 040 416 749 ali info@spirit-star.si

Naša odlika je ta, da nismo zgolj predavatelji, temveč želimo čim bolj spoznati organizacijo za katero izvedemo izobraževanje in ga čim bolj prilagoditi, tako da lahko pričakujemo najboljše rezultate.

Pred izobraževanjem se namreč vedno pogovorimo z vodji oddelkov, ki bodo izobraževani in/ali z ljudi iz kadrovskega oddelka, ki nam povedo kaj želijo z izobraževanjem doseči. Temu cilju sledimo tako s pripravami na izobraževanje, kot tudi skozi celotno izobraževanje.

Tudi ko opravimo delo, ne dobite od nas le račun za opravljene storitve, temveč tudi poročilo o izobraževanju in navodila za nadaljnje delo, ki vam bodo pomagala, da boste čim več stvari lahko tudi udejanjili v vsakdanji praksi.

Vsa izobraževanja se izvajajo kot predavanja in vaje, da posameznike pritegnejo v aktivni položaj. Predavanja so ob Power point prezentacijah. Vsi udeleženci pa prejmejo tudi predavano literaturo.

Izobraževanje lahko poteka tako v vaši organizaciji kot tudi za udeležence na nevtralnem terenu.

 

Naše veselje so pozitivni rezultati, ki se kažejo v vsakdanji praksi za kar se vsak dan močno trudimo.